Niiskusest vabanenud lasteaed ootab jälle mudilasi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel nädalal on lasteaias käivatel lastel veel palju uudistamist, sest töömehed annavad nende tulevasele mängumaale ja kõnniteedele viimast lihvi. Varem kuumaastikku meenutanud lasteaia kõnniteed tulevad sirged ja sillutatud.
Sel nädalal on lasteaias käivatel lastel veel palju uudistamist, sest töömehed annavad nende tulevasele mängumaale ja kõnniteedele viimast lihvi. Varem kuumaastikku meenutanud lasteaia kõnniteed tulevad sirged ja sillutatud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Sookure lasteaed tervitab lapsi ja lastevanemaid algaval õppeaastal veidi uuenenud välisilmega. Kõige suuremad muutused jäävad aga silmale nähtamatuks, kuid just nende mõju on lasteaiale kõige suurem.

Sookure lasteaia direktor Liia Koppel rõõmustab kogu südamest, et järgmisel nädalal 30. sünnipäeva tähistav lasteaed saab viimaks liigsest niiskusest ja keldrisse tungivast veest priiks ning pooleli olnud õueala võtab uue ilme.

Koppel sõnas, et nüüd ei pea ka lastevanemad vaevama pead tekkida võiva hallituse ja sellest tuleneda võivate tervisehädade üle. «Meil kõigil on siin majas palju kuivem, soojem ja parem olla,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles