Lava all satub prožektorite valgusvihku koletis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koletistel kipuvad olema mitmesugused ilmed, kuid neid ühendab see, et nad on inimeste silmis ebaloomulikud. Näitlejat Kirill Havanskit paneb see küsima, et kui tema kehas elab korraga nii tema ise kui ka tema kehastatav tegelaskuju, siis kas see ei tee ka temast koletist.
Koletistel kipuvad olema mitmesugused ilmed, kuid neid ühendab see, et nad on inimeste silmis ebaloomulikud. Näitlejat Kirill Havanskit paneb see küsima, et kui tema kehas elab korraga nii tema ise kui ka tema kehastatav tegelaskuju, siis kas see ei tee ka temast koletist. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide muusika- ja teatrimaja suurel laval on nähtud nii mõndagi. Sellesama lava all on aga üks tuhmunud mustadest telliskividest ruum, kus nõnda palju kogetud pole.

Nüüd otsustas Paide teatri näitleja Kirill Havanski meelitada inimesed just sellesse aastaid hüljatud ruumi, kus pesitseb midagi valgustkartvat. Seal on koletis.

«KOLETIS» on Havanski monolavastus, mis avab 13. septembril Paide teatri esimese hooaja ja viib teatrikülastajad sõber Rico juttude kaudu õuduslugude pimedasse maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles