Meesteklubi rahastab noorte huvitegevust

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imavere mehed ehk IM-klubi tuleb appi, kui on tarvis puid laduda, mööblit kokku panna või kodus remonti teha. Pildil (vasakult) Anto Rull, Tanel Teas, Rene Tamm ja Kunnar Palmi.
Imavere mehed ehk IM-klubi tuleb appi, kui on tarvis puid laduda, mööblit kokku panna või kodus remonti teha. Pildil (vasakult) Anto Rull, Tanel Teas, Rene Tamm ja Kunnar Palmi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Imaveres tegutseb meesteklubi, kes aitab mööblit tassida, puid riita laduda või kodus pisiremonti teha. Tööde eest antavast rahast vähemalt poole paigutavad mehed noorte huvitegevusse.

Äsja loodud IM-klubi koosneb kümmekonnast mehest, kelle seas on põllumehi, ehitajaid, elektrikuid ja neidki, kes on tehnikas kodus.

Lisaks sellele, et nad on nõus kokkupanekut ootava IKEA köögimööbli oma kohale sättima, on nad valmis selle ka Soomest ära tooma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles