Kodumaine hooaeg lõppes tiitlivõiduga

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti orienteerumise meistrivõistluste pika raja naiste esikolmik eliitklassis: Eleri Hirv (vasakult), Evely Kaasiku, Margret Zimmermann.
Eesti orienteerumise meistrivõistluste pika raja naiste esikolmik eliitklassis: Eleri Hirv (vasakult), Evely Kaasiku, Margret Zimmermann. Foto: Siiri Poopuu

Orienteerujate viimasel kodumaise tiitlivõistluse pikal rajal, mis oli viimaste aastate osalejarohkeim, pani Järvamaa orienteeruja Evely Kaasiku eliitklassis hooajale ilusa punkti, saades kaela kirkaima medali.

Põlvamaal Veskimõisas oli ühisstardis 300 orienteerujat, kes kõik ihkasid oma vastupidavust proovile pannes Eesti meistritiitleid võita.

Naiste 13,6kilomeetrisel 32 kontrollpunktiga rajal võidutsenud JOKA orienteeruja Evely Kaasiku jättis ajaga 2:03.21 selja taha Eleri Hirve (OK Võru, 2:08:27) ja Margret Zimmermanni (OK Kape, 2:11:27).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles