Ettevõtjad: vigu tuleb teha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SirLoin OÜ omanik Lauri Bobrovski rääkis ligi 70 Järvamaa koolinoorele, et ettevõtjana on tal suur tegutsemisvabadus.
SirLoin OÜ omanik Lauri Bobrovski rääkis ligi 70 Järvamaa koolinoorele, et ettevõtjana on tal suur tegutsemisvabadus. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval Paide muusika- ja teatrimajas peetud ettevõtluspäeval selgitasid ettevõtjad noortele, et kuigi ettevõtlusega kaasneb palju vabadust, ei tähenda iseenda peremeheks olemine alati pudrumägesid ja piimajõgesid.

Türilt pärit ettevõtja ja turundusstrateeg Timo Porval on oma elus ametlikult palgatööl olnud täpselt null päeva. Porval soovitas oma kogemuse põhjal, et kui on võimalik õppida mõni aasta kellegi teise raha eest, siis oleks seda mõistlik teha.

Kümme aastat ettevõtluses tegutsenud Porvalile on elu õppetunnid omajagu maksma läinud. «Mina nii mõistlik polnud, et kellegi teise raha eest õppida, ja olen õppimisega raisanud ära 40 000 eurot,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles