Vana pastoraadihoone saatus püsib segane

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi valla arvates võiks vana pastoraadihoone lammutada, praegune omanik on aga seda meelt, et vähemalt esialgu jäävad seinad püsti. Millal hoonele helgem tulevik terendab, pole teada.
Türi valla arvates võiks vana pastoraadihoone lammutada, praegune omanik on aga seda meelt, et vähemalt esialgu jäävad seinad püsti. Millal hoonele helgem tulevik terendab, pole teada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi kiriku kõrval asuv vana pastoraadihoone on aastaid olnud lõhkujate meelevallas ning muutunud juba seal turnijatele ohtlikuks.


´

Viimastel nädalatel on möödujad märganud, et hoone on piiratud ajutise aiaga, sinna on veetud veidi ehitusmaterjali ja osaliselt on ka aknaavad kinni laotud.

Aastakümneid loodusjõudude ja lõhkujate meelevallas olnud hoone on aeg-ajalt jutuks tulnud, kui on selgunud, et majavare on müügis või leidnud järjekordse omaniku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles