Puud lõid jälle helkima

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võta ja too juurde: helkuripuu kampaania pakub võimalust haarata puult kaasa helkur, ent kodus kasutult seisvad helkurid võib asemele tuua. Esmaspäeval ehtis Türi noortekeskuse juures helkuripuud keskuse juht Sulo Särkinen.
Võta ja too juurde: helkuripuu kampaania pakub võimalust haarata puult kaasa helkur, ent kodus kasutult seisvad helkurid võib asemele tuua. Esmaspäeval ehtis Türi noortekeskuse juures helkuripuud keskuse juht Sulo Särkinen. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eilsest alates ei tohiks keegi enam helkuripuudust vabandada sellega, et tal pole kodus helkurit või on unustanud selle jopele kinnitada. Üle Eesti on kampaaniaga «Helkuripuu 2018» löönud särama üle 130 puu.

Helkuripuult võib väikese elupäästja võtta tasuta igaüks. Kel aga on koju sahtlinurka liiga palju helkureid kogunenud, võib need omakorda tuua ja puule riputada.

Esmaspäeva keskpäeval olid Türi noortekeskuse juht Sulo Särkinen, noortejuhid Kaili Pass ja Erika Teras ning paar noort ametis sellega, et kümnetele helkuritele riputuspaelu külge kinnitada. Sulo Särkineni selgitusel ehib noortekeskus kaks puud, ühe keskuse ette ja teise kultuurikeskuse pargi serva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles