Matemaatikahuviline, keda huvitavad ka hingehädad

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võitja võib: neljapäeval puudus Kaarin Rannu füüsikatunnist veerandtunnike, et reporterile aru anda ja fotograafile poseerida.
Võitja võib: neljapäeval puudus Kaarin Rannu füüsikatunnist veerandtunnike, et reporterile aru anda ja fotograafile poseerida. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme saab Albu kooli üheksandas klassis õppiv Kaarin Rannu Väätsa mõisas pidulikult kätte uhke tiitli – ta on kuulutatud tänavu Helmi Tohvelmani nimelise Järvamaa maakoolide eduka õpilase preemia laureaadiks. Kaarin loodab, et tiitel avab edaspidi nii mõnegi ukse.

Kuigi preemiasaaja nimi oli komisjonil teada juba nädala alguses ning kolmapäeva lõunaks said uudisest teada ka kogu Albu kool ja Kaarini kodusedki, jõudis teave tema kui võitjani kõige viimasena. «No sind ei saanud ju telefonitsi kätte,» põhjendas kooli õppealajuhataja Maie Rambi paar päeva hiljem.

Kaarin leiab, et see preemia­asi on iseenesest ju päris tore. «See annab elus palju juurde,» usub ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles