Koju ununenud huulepalsamist sai alguse karussellisõit

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Säliselli asutaja Ele Puidet teab oma kogemusest, mida võib haiglas viibimise ajal vajada ema ja laps. See teadmine andis talle julgust tulla turule haiglakotiga, mis sisaldab sünnitama minejatele kõike vajalikku.
Säliselli asutaja Ele Puidet teab oma kogemusest, mida võib haiglas viibimise ajal vajada ema ja laps. See teadmine andis talle julgust tulla turule haiglakotiga, mis sisaldab sünnitama minejatele kõike vajalikku. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Millele võib mõelda haiglasse sünnitama minev tulevane ema? Esmalt kindlasti sellele, et sünnitus läheks hästi ja lapsega oleks kõik korras.

Aga kui tuhude vahel tunned, et hetkel pole maailmas tähtsamat asja kui koju ununenud huulepalsam, või mitmetunnise sünnituse kestel läheb kõht nii tühjaks, et pisike müslibatoon, kui see parasjagu kaasas oleks, mõjuks kui elupäästja.

Perepalat on küll väga mugav, aga vannitoas olev vedelseep kuivatab nahka ja muudab selle liivapaberiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles