Foorum otsib lahendusi järvalaste tervisemuredele

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmesugused liikumisüritused on järvalased hästi vastu võtnud, kuid millistele tervisemuredele peaks suuremat tähelepanu pöörama, selgub juba Türil korraldataval tervisefoorumil.
Mitmesugused liikumisüritused on järvalased hästi vastu võtnud, kuid millistele tervisemuredele peaks suuremat tähelepanu pöörama, selgub juba Türil korraldataval tervisefoorumil. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Milline on Järvamaa inimeste tervis, millega nad on rahul ja millega mitte, selgub juba järgmisel reedel Türi kultuurikeskuses tervisefoorumil. See on ka võimalus tervisedenduse tulevikus kaasa rääkida.

Tervis pole ammu enam pelgalt tervishoiusektori mure ja see arusaam on kanda kinnitamas, rõõmustas Järvamaa uue terviseprofiili koostaja, Raplamaal ligi 20 aastat tervisedendusega tegelenud Ülle Laasner, nüüd osaühingu Tervisedenduse Konsultatsioonid juhatuse liige.

Laasneri selgitusel on suur eeltöö maakonnas olulise arengudokumendiga tehtud, kuid 23. novembril tuleb leida lahendused olulisimatele probleemidele, mis riigi andmebaasidest, kogumikest ja augustis Järvamaal tehtud küsitlusest selgusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles