Türi jõulukuusk sedakorda Paides loosi ei läinud

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuusekaunitarid reas: veidi enam kui nädala pärast tõmmatakse Koerus mootorsaag käima ning see vana küünihoone nurga juures kasvav sihvakas kuusk laaditakse veoautosse ja teekond Paidesse võib alata.
Kuusekaunitarid reas: veidi enam kui nädala pärast tõmmatakse Koerus mootorsaag käima ning see vana küünihoone nurga juures kasvav sihvakas kuusk laaditakse veoautosse ja teekond Paidesse võib alata. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui mitmel eelmisel aastal on Paidesse toodud jõulukuusk Türilt või selle lähiümbrusest ning lillelaadalinna elanikud on juba naljatamisi töganudki, et ilma nendeta oleks naabrid plindris, siis tänavu jääb Türilt esitatud esindusjõulupuu kandidaat oma praegusele kohale kasvama.

Sedakorda saab Paide jõulupuuabi teisest naaberomavalitsusest – Järva vallast, täpsemalt Koerust.

Paide linnavalitsus andis aegsasti, juba oktoobris teada, et otsib jõulukuuske, mis kaunistaks saabuva pühadeaja vältel linna keskväljakut ja pakuks silmarõõmu nii linlastele kui ka külalistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles