Sisukord
Paberleht
Paberleht

Põhjapõdrad ja lumememmed mekivad jõuluajal õige magusalt

4 min lugemist
Toidutehnoloog Herle Koss näitab piparkooke, mis rändavad poelettidele. FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

«Tundub, et eestlastele antakse süüa kaks korda aastas – jaanidel ja jõuludel,» ütles naljaga pooleks Marta Pagari müügijuht Janne Tammsaar, et iseloomustada jõuluaega toiduainetööstuses.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Jõulud on teada-tuntud selle poolest, et lihtinimeste rahakott kergeneb kuuse alla kinke ja jõululauale pühaderoogi muretsedes erakordse kiirusega, samal ajal kui paljude ettevõtete käibed selle arvel jällegi rammusamaks muutuvad. Seda võimalust ei jäta kasutamata ka pagaritööstused.

Marta Pagari tööstuses algas pühadehooaeg juba novembri alguses. Et hooaeg pole kahe kuu möödudes veel kaugeltki mitte läbi, annab märku meeldiv vürtsisegune piparkoogihõng, mis lööb ninasõõrmetesse kohe, kui tootmisruumi sisse astuda.

17.09.2020 21.09.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto