iDeal kampaania

Põhjapõdrad ja lumememmed mekivad jõuluajal õige magusalt

Toidutehnoloog Herle Koss näitab piparkooke, mis rändavad poelettidele.

FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

«Tundub, et eestlastele antakse süüa kaks korda aastas – jaanidel ja jõuludel,» ütles naljaga pooleks Marta Pagari müügijuht Janne Tammsaar, et iseloomustada jõuluaega toiduainetööstuses.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Jõulud on teada-tuntud selle poolest, et lihtinimeste rahakott kergeneb kuuse alla kinke ja jõululauale pühaderoogi muretsedes erakordse kiirusega, samal ajal kui paljude ettevõtete käibed selle arvel jällegi rammusamaks muutuvad. Seda võimalust ei jäta kasutamata ka pagaritööstused.

Marta Pagari tööstuses algas pühadehooaeg juba novembri alguses. Et hooaeg pole kahe kuu möödudes veel kaugeltki mitte läbi, annab märku meeldiv vürtsisegune piparkoogihõng, mis lööb ninasõõrmetesse kohe, kui tootmisruumi sisse astuda.

Koroonaviiruse leviku ülevaade Eestis ja maailmas.
Vaata statistikat
Tagasi üles