«Tundub, et eestlastele antakse süüa kaks korda aastas – jaanidel ja jõuludel,» ütles naljaga pooleks Marta Pagari müügijuht Janne Tammsaar, et iseloomustada jõuluaega toiduainetööstuses.
Tellijale
Põhjapõdrad ja lumememmed mekivad jõuluajal õige magusalt
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulud on teada-tuntud selle poolest, et lihtinimeste rahakott kergeneb kuuse alla kinke ja jõululauale pühaderoogi muretsedes erakordse kiirusega, samal ajal kui paljude ettevõtete käibed selle arvel jällegi rammusamaks muutuvad. Seda võimalust ei jäta kasutamata ka pagaritööstused.