Põhjapõdrad ja lumememmed mekivad jõuluajal õige magusalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Tundub, et eestlastele antakse süüa kaks korda aastas – jaanidel ja jõuludel,» ütles naljaga pooleks Marta Pagari müügijuht Janne Tammsaar, et iseloomustada jõuluaega toiduainetööstuses.

Jõulud on teada-tuntud selle poolest, et lihtinimeste rahakott kergeneb kuuse alla kinke ja jõululauale pühaderoogi muretsedes erakordse kiirusega, samal ajal kui paljude ettevõtete käibed selle arvel jällegi rammusamaks muutuvad. Seda võimalust ei jäta kasutamata ka pagaritööstused.

Marta Pagari tööstuses algas pühadehooaeg juba novembri alguses. Et hooaeg pole kahe kuu möödudes veel kaugeltki mitte läbi, annab märku meeldiv vürtsisegune piparkoogihõng, mis lööb ninasõõrmetesse kohe, kui tootmisruumi sisse astuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles