Imavere meesteklubi üllatas üksikema

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anto Rull (vasakul) ja Tanel Teas tegid jõulude eel rõõmu Paides elavale üksikemale.
Anto Rull (vasakul) ja Tanel Teas tegid jõulude eel rõõmu Paides elavale üksikemale. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eile varahommikul külastasid Imvere IM-klubi mehed Paides ühte nelja lapsega üksikema ja üllatasid teda väikse jõulukingiga.

IM-klubi liige Tanel Teas ütles, et nende poole pöördus abipalvega pere tugiisik, kes soovis abi korterisse väikelaste turvaväravate ehitamisel. «Kuna korteris pole tubade vahel siseuksi, soovis ema väikeste laste liikumist pisut piirata, et nad ei pääseks näiteks elutoast kööki kondama,» selgitas ta.

Teas märkis, et nii nad plaanisidki veel jõulude eel minna korterisse mõõte võtma, kuid mõtlesid siis, et kuidas nad tühja käega lähevad. «Oleme klubis arutanud, et üks väike heategu võiks igasse kuusse mahtuda, siis võtsime kaasa käsitööna valminud piparkoogitainast, sobivas suuruses lasterõivaid ja 80 euro väärtuses Coopi kinkekaarte, et perel oleks võimalik rikkalikum jõululaud katta,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles