Aasta lõpp tõi lõpu ka postipunktidele

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval Käru postipunkti ümbrikke ja postkaarte ostma tulnud Tiia Tuisu sõnul polnud ta postipunkti võimaliku sulgemisega kursis. Raamatukogu juhataja Ilme Säde ja ajutiselt laenutaja rolli täitnud Türi vallavalitsuse raamatupidaja Maive Leifi käest kuulis ta seda esimest korda.
Teisipäeval Käru postipunkti ümbrikke ja postkaarte ostma tulnud Tiia Tuisu sõnul polnud ta postipunkti võimaliku sulgemisega kursis. Raamatukogu juhataja Ilme Säde ja ajutiselt laenutaja rolli täitnud Türi vallavalitsuse raamatupidaja Maive Leifi käest kuulis ta seda esimest korda. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Veel viimaseid päevi on Türi vallas avatud Käru ja Kabala postipunkt. Käru teenindab inimesi veel 29. detsembrini ja Kabala 31. detsembrini.

Edaspidi on kohalikel elanikel võimalik postiteenuseid tarbida kirjakandja vahendusel, minna ümberkaudsetesse postiasutustesse või kasutada pakiautomaate.

Peamiselt tähendab see, et nende piirkondade inimeste saadetised jõuavad edaspidi Türi postkontorisse, mis oli juba varem eelistatud postiasutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles