Kuidas Koerus õlut pruulitakse

jaga E-post prindi artikkel saada vihje Loe ja lisa kommentaare
  • Üks keet ehk õlleteokord on mahult 500 kuni 550 liitrit
  • Tavaliselt tehakse Koerus kaks keetu korraga
  • Vormsi õlut välisriikides ei müüda

Vormsi õlu pruulikoda

FOTO: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja/ Scanpix

Lugu kuulatav Minu Meedia tellijatele

Õllesõber astub toidupoodi, mõni minut on veel kella 22ni aega. Silmanurgast on näha, et kassades pole järjekordi, ja kui kõik läheb plaani järgi, saab ta kraadidega joogi kiiresti kätte.

Õllelett. Pudelid kutsuvalt riiulitel reas, kastides põrandapinda hõivamas. Mis oleks, kui mekiks täna midagi muud, midagi teistsugust, näiteks mõne väiketootja käsitööõlut?

Oi, kui valeks võib selline otsus poe avamise viimastel minutitel osutuda! Ka käsitööõlle pudeleid on kutsuvalt riiulitel reas palju, kõigil värvikirevad etiketid peal. Võtaks, aga millist? Aeg saab ju otsa.

Tagasi üles