Kuidas Koerus õlut pruulitakse

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õllesõber astub toidupoodi, mõni minut on veel kella 22ni aega. Silmanurgast on näha, et kassades pole järjekordi, ja kui kõik läheb plaani järgi, saab ta kraadidega joogi kiiresti kätte.

Õllelett. Pudelid kutsuvalt riiulitel reas, kastides põrandapinda hõivamas. Mis oleks, kui mekiks täna midagi muud, midagi teistsugust, näiteks mõne väiketootja käsitööõlut?

Oi, kui valeks võib selline otsus poe avamise viimastel minutitel osutuda! Ka käsitööõlle pudeleid on kutsuvalt riiulitel reas palju, kõigil värvikirevad etiketid peal. Võtaks, aga millist? Aeg saab ju otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles