Andres Taimla: Vaid tööd rassides saavad asjad tehtud

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Taimla ütles, et kui ta oleks saanud oma tahtmise, seisaks just sellel kohal Paide keskväljakul vana restaureeritud turukaev koos rakmetega ning selle juures iseseisvusmanifesti ette lugenud kapten Maidla pronkskuju. Paraku hääletati tema idee kahel korral volikogus maha, ehkki tal oli isegi rahastus selle tarvis olemas.
Andres Taimla ütles, et kui ta oleks saanud oma tahtmise, seisaks just sellel kohal Paide keskväljakul vana restaureeritud turukaev koos rakmetega ning selle juures iseseisvusmanifesti ette lugenud kapten Maidla pronkskuju. Paraku hääletati tema idee kahel korral volikogus maha, ehkki tal oli isegi rahastus selle tarvis olemas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kui Järvamaal oleks 20 aastat tagasi koostatud mõjukaimate inimeste pingerida, kuulunuks Andres Taimla (71) vaieldamatult selle tippu. Ta oli paljude Järvamaal tehtud otsuste taga ning tema töökuse ja leidlike sidemete abil sai nii mõnigi oluline asi tehtud.

Kui kaua olete Järvamaalt ning siinse elu ja poliitika korraldusest eemal olnud?

Umbes 12 aastat. Elukoht pole Paide mulle alates 2005. aastast, kuid pärast seda jäin Järvamaaga veel poliitika kaudu aastaks seotuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles