Kooli juhtkond kolis kabinetist õue

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vestle ja kõnni: õuekoosolekul pidasid nõu kooli direktor Andy Tilk (paremalt), majandusjuhataja Heiki Kirspuu, huvijuht Dea Jürgens, haridustehnoloog Anu Lassi ja õppealajuhataja Diana Liivat.
Vestle ja kõnni: õuekoosolekul pidasid nõu kooli direktor Andy Tilk (paremalt), majandusjuhataja Heiki Kirspuu, huvijuht Dea Jürgens, haridustehnoloog Anu Lassi ja õppealajuhataja Diana Liivat. Foto: Erakogu

Kui enamjaolt peavad koolide juhtkonnad koosolekuid kabinetivaikuses, taustal klõbisemas arvutiklaviatuur ja nurgas kahisev kohvimasin, siis Aravete keskkooli juhtkonna aasta esimene koosolek kulges värskes õhus.

Kohvi joomiseks aega ei jäänudki, küll aga said kõik värskest õhust pakatavad punapõsed ja kulutada mõne kalorigi. Tööjutud ei jäänud samuti ajamata.

Mõtte, et kord kuus võiks juhtkonna töökoosoleku teha hoopis värskes õhus, sissetoojaks võib nimetada kooli õppealajuhatajat Diana Liivatit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles