Koeru piiga esimene pühapäev kulus jänesejahile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lund detsembri keskel Nebraska pealinnast Lincolnist ära tulles küll ei olnud, kuid miinuskraadid olid päris krõbedad, nii et Eesti talvevõlumaa Johanna Ilvest suurt ei üllatanud.
Fotograafi palvel ilma jopeta koduhoovi lume sisse pilti tegema? Pole probleemi! Vabalt! Teeme ära!
Lund detsembri keskel Nebraska pealinnast Lincolnist ära tulles küll ei olnud, kuid miinuskraadid olid päris krõbedad, nii et Eesti talvevõlumaa Johanna Ilvest suurt ei üllatanud. Fotograafi palvel ilma jopeta koduhoovi lume sisse pilti tegema? Pole probleemi! Vabalt! Teeme ära! Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Mitte kunagi varem polnud Koeru spordipiiga Johanna Ilves sulgenud koduust ja avanud selle alles neli kuud hiljem. Mitte kunagi varem polnud Johanna pühapäeval kibelenud oma lähedastega nii väga metsa, mineku põhjuseks sobis isegi jänesejaht.

Igal «mitte kunagil» on kunagi esimene kord ja eelmise aasta lõpus kaheks nädalaks pühadeks Ameerika Ühendriikidest üliõpilassportlase elu pealt tagasi tulnud Johanna teab seda kõike väga hästi.

Kuskohast koju käima tulid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles