Muutumissaate noorenduskuur püsib aastaid hiljemgi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Länkur
Reet Länkur Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

TV 3 saatesarjas «Minu imeline muutumine» enne oma 70. sünnipäeva osalenud türilane Reet Länkur näeb kolm aastat hiljem endiselt nooruslik välja. Ta lükkab ümber üldlevinud arusaama, et ilulõikuste tulemused ei püsi kaua ja inimesed jäävad seetõttu kallist kosmeetikast sõltuma.

Länkur (72) sõnas, et on siiani tänulik saatest saadud võimaluse eest näha välja ligi 20 aastat noorem. «Ma ei kahetse küll midagi. Mulle vaatab siiani peeglist vastu kena naine ning see annab igaks päevaks hea tuju ja enesekindluse tegutseda,» lausus ta.

Länkur meenutas, et telesaate «Minu imeline muutumine» üleskutses otsiti 2016. aasta alguses tegelikult üle 60aastast naist, kellele saaks teha silmalaugude lõikust. «Kuna olin tõsiselt hädas oma ripsmeid varjutavate laugudega, otsustasingi tütar Tiina pealekäimisel, et kandideerin saatesse,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles