Riigikogu valimiste noorimat ja vanimat kandidaati lahutab 52 aastat

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järva- ja Viljandimaa ringkonna noorim kandidaat on 23aastane muusik Kaarel Orumägi ja vanim riigikokku pürgija 75aastane pensionär Olev Rahnu.
Järva- ja Viljandimaa ringkonna noorim kandidaat on 23aastane muusik Kaarel Orumägi ja vanim riigikokku pürgija 75aastane pensionär Olev Rahnu. Foto: Madis Sinivee, Peeter Kümmel

Kaarel Orumägi ühes ja Olev Rahnu teises otsas, selline oleks 79st Järva- ja Viljandimaalt riigikokku kandideerivast poliitikust koosnev nimekiri, kui nad vanuse järgi ritta seada.

Eelmisel aastal TV3 superstaari otsingu saatest laiemalt tuntuks saanud 23aastane Kaarel Orumägi on kõige noorem kandidaat, kes piirkonnast riigikokku pürgib. Sotsiaaldemokraatide kohalikus nimekirjas kaheksandaks ehk eelviimaseks pandud Paidest pärit noormees on muusik, teatrijuht ja õpetaja.

Juba 18aastaselt asutas ta Türile noorte muusikaliteatri, kus ta on nii juht, lavastaja kui ka kunstnik. Peale selle õpetab ta noori laulma Tallinnas Kaari Sillamaa laste kaunite kunstide koolis, juhib omanimelist laulustuudiot ja lööb kaasa Improteatri tegemistes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles