Linlased nurisevad linna teehoolduse üle

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinnast veetakse lund vähemaks, aga kõigilt Paide tänavatelt lume äraviimine läheks linnale liiga kulukaks.
Kesklinnast veetakse lund vähemaks, aga kõigilt Paide tänavatelt lume äraviimine läheks linnale liiga kulukaks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva Teataja küsis inimestelt Facebookis, kuidas nad on rahul Paide teehooldusega. Selgus, et linlastel on sahameestele rohkelt etteheiteid. Linnavalitsus ja teehooldaja ei taha kriitikaga nõustuda.

Enim meelehärmi valmistab inimestele see, et teed on korralikult lahti lükkamata ja mõnes kohas on oht lausa autoga kinni jääda. Veel märgiti, et kuna lund pole ära viidud, on teeäärsed vallid sõidurajad märksa kitsamaks teinud ning mõnel kahesuunalise liiklusega teel ei taha autod üksteisest enam hästi mööda mahtuda. Kõige probleemsemate piirkondadena nimetati Ristiku, Mündi, Joodi ja Uue tänava ümbrust. (Linna haldusalas olevates külades teevad talihooldust teised firmad, mitte Rarex Ehituse OÜ – toim).

Paide linna ehituse peaspetsialist Egle Ninep sõnas, et ka linnavalitsusse on kaebusi jõudnud. Pealegi saab lühinumbril 15 220 ööpäev ringi teehooldusprobleemidest teada anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles