Maja sai valmis, aga nüüd tuleb sellest kodu teha

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

2017. aasta jõulude ajal oma kodust Roosna-Allikul tulekahjus ilma jäänud Kadi Luige ja Andres Alevi pere kolis hiljaaegu üles ehitatud majja tagasi. Uus eluase on küll ilus ja avar, kuid kodutunne ei teki üleöö. See tuleb perel nüüd uuesti luua.

Kadi Luik (32) ütles, et ehkki ehitajad lubasid esimese hooga maja augustis või vähemalt sügisel valmis jõuda, lootsid nad ise tagasihoidlikult, et ehk saavad jõuludeks koju tagasi. «Kõik ei lähe alati plaanide järgi. Liiati kui tegemist on ehitusega ja selle kulgemine ei sõltu sinust,» lausus ta.

Jõulud võtsid Kadi ja Andres vastu küll uues kodus ja magasid öögi seal ära, kuid sissekolimisega tuli veel kuu aega oodata. «Jätsime jõuluõhtu järel ehitajatele köögikapile kausiga piparkooke. Ütlesin tütrele, et siis ehk teevad onud maja kiiremini valmis. Tüdruk võttis sõnasabast kinni ja päriski mõni päevi hiljem, et noh, kas nüüd on kodu valmis,» meenutas Kadi naljatamisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles