Põhjaka mõisa söögikoht läheb hooajale vastu uue töökorraldusega

Põhjaka mõis on võtnud sihi töötada ühe hooaja jooksul uues formaadis, kus kevadel on võimalik minna Põhjakasse sööma vähemalt ühel nädalavahetusel kuus ja suvel nii, nagu inimesed seni harjunud on – viiel päeval nädalas. FOTO: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvalaste ja ka kaugema kandi rahva seas hinnatud Põhjaka mõisa söögikoht on tänavu avatud tavapärasest harvem. Järva Teataja uuris, mis on selle põhjus.

Artikkel on kuulatav
digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Kui tavaliselt on Põhjaka puhanud jaanuaris, siis tänavu on uksed olnud kinni ka veebruaris. Kevadest on mõis küll külastajatele avatud, kuid mitte enam viiel päeval nädalas nagu eelmistel aastatel.

Põhjaka mõisa üks eestvedajaid, Märt Metsallik, märkis, et nad on kümne tegevusaastaga kogunud rohkelt kogemusi ja teadmisi ühe maarestorani pidamisest.

22.01.2022 26.01.2022
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
Logi sisse
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto