Põhjaka mõisa söögikoht läheb hooajale vastu uue töökorraldusega

  • Restoran võtab juubeliaastal rahulikumalt
  • Suvel ollakse taas avatud viis päeva nädalas

Põhjaka mõis on võtnud sihi töötada ühe hooaja jooksul uues formaadis, kus kevadel on võimalik minna Põhjakasse sööma vähemalt ühel nädalavahetusel kuus ja suvel nii, nagu inimesed seni harjunud on – viiel päeval nädalas.

FOTO: Dmitri Kotjuh/JÄRVA TEATAJA/SCANPIX

Järvalaste ja ka kaugema kandi rahva seas hinnatud Põhjaka mõisa söögikoht on tänavu avatud tavapärasest harvem. Järva Teataja uuris, mis on selle põhjus.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele

Kui tavaliselt on Põhjaka puhanud jaanuaris, siis tänavu on uksed olnud kinni ka veebruaris. Kevadest on mõis küll külastajatele avatud, kuid mitte enam viiel päeval nädalas nagu eelmistel aastatel.

Põhjaka mõisa üks eestvedajaid, Märt Metsallik, märkis, et nad on kümne tegevusaastaga kogunud rohkelt kogemusi ja teadmisi ühe maarestorani pidamisest.

Tagasi üles