Konesko juht naudib ettevõtlusega kaasnevat närvikõdi

Silja Vilbu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konesko tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu naudib uute katsumustega silmitsi seismist ja enda proovilepanekut.
Konesko tegevjuht Mart-Järvo Hirtentreu naudib uute katsumustega silmitsi seismist ja enda proovilepanekut. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Aasta ettevõtja valimisel viie finalisti hulka pääsenud AS Konesko juht Mart-Järvo Hirtentreu ütleb, et ei ole end kunagi palgatöölisena ette kujutanud. Liigset stabiilsust igavaks pidav Hirtentreu naudib tehase eesotsas olles uute eesmärkide alistamist ja hoiab end valdkonna arenguga kursis.

Enda meelest on Hirtentreul äripisik olnud juba maast madalast. Ta meenutab muiates, kuidas kooliajal ranitsaid vahetas ja teksapükse müüs. Eluaegseks palgatööliseks hakkamise mõtet pole tal kunagi peas olnud.

Hirtentreu alustas omal ajal õpinguid Tallinna polütehnilises instituudis (TPI). Selleks ajaks, kui tema koolitee läbi sai, oli ülikool ümber nimetatud Tallinna tehnikaülikooliks (TTÜ). Hirtentreu lõpetas TTÜ tööstuse planeerimise eriala esimese lennu ja otsustas oma firmaga õnne proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles