Autodele enam kooli juures kohta pole

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märk on ees: kuigi mõni autoomanik vastselt paigaldatud sissesõitu keelavat märki endiselt eirab, loodab Roosna-Alliku kooli huvijuht Tiina Guutmann, et sohvrid kohanevad uue reegliga.
Märk on ees: kuigi mõni autoomanik vastselt paigaldatud sissesõitu keelavat märki endiselt eirab, loodab Roosna-Alliku kooli huvijuht Tiina Guutmann, et sohvrid kohanevad uue reegliga. Foto: Dmitri Kotjuh

Ajad, mil lapsi autoga kooli toovad vanemad said sõidukiga Roosna-Alliku kooli treppi sõita või kooli sööklasse kõhtu täitma tulijad auto kooliukse ette jätta, on nüüd möödanik. Vähemalt koolipere nii loodab, sest esimene samm selles suunas tehti eelmisel nädalal.

Veel hiljuti oli igapäevane pilt, et mõisahoonet ümbritsesid pea igast küljest parkivad autod. Neljarattalisega vurasid kooli juurde nii õpetajad, lastevanemad, kooli külalised. Mugavus mugavuseks, aga eelkõige tuleb silmas pidada laste ohutust. Nii seisabki eelmisest nädalast kooli sissesõidutee kõrval keelumärk. Autod saab jätta koolimajast sadakond meetrit eemal asuvasse parklasse.

Roosna-Alliku kooli huvijuhi Tiina Guutmanni ütlust mööda ulatub kasutusele võetud uue liiklusskeemi taust tegelikult juba kolme aasta taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles