Kooli kolimise tõttu pääsevad lapsed pikemale vaheajale

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Käesoleva nädala reedel ootab Türi põhikooli üheksandikke ees tutipidu ja neile heliseb viimane koolikell, laupäeval toimub majas vilistlaste kokkutulek. Alates 15. aprillist hakkab koolimajas suurem koristus- ja kolimistöö, sest hoone läheb lammutusele.

Kuu aega tagasi kuulutas Türi vallavalitsus, et otsib sobivat laopinda, kuhu oleks võimalik ladustada kooli inventari. Vallavalitsuse tingimuseks oli, et laoruum oleks 100–150 ruutmeetrit, asuma esimesel korrusel ning seal oleks võimalik hoiustada ka pehmet mööblit ja elektroonikat. Abivallavanem Elari Hiis ütles, et sobivad ruumid on nüüd Türi linnas ka leitud. Eelmisel nädalal tõi kolimisfirma põhikooli ka furgoonitäie kolimiskaste. «Need on pigem mõeldud asjade vedamiseks ühest koolimajast teise,» täpsustas Hiis.

Põhikooli haldusjuht Helen Aasa ütles Järva Teatajale, et tasapisi on pakkimisega alustatud. Kokku on pakitud näiteks kooli raamatukogu ja esmaspäeval viidi ära kooli suusavarustus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles