Kõigi Eesti Laulul poliitilisteks kõnedeks kohta pole

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Joakim Klementi / Postimees

Märtsi keskel sotsiaalmeedias kulutulena levima hakanud südamekujulise sildiga kampaania Kõigi Eesti on nüüd muutunud samanimeliseks kodanikualgatuseks, mille juht­rühm korraldab pühapäeval Tallinnas lauluväljakul tasuta kontserdi Kõigi Eesti Laul. Seal astub üles üle kümne muusiku, kelle seas on ka Ivo ja Robert Linna, Noëp, Ewert and The Two Dragons, Laura, Lenna. Kontserdi sõnum on «Meie ei karda. Seisame koos vabaduste eest!».

Kodanikualgatusel Kõigi Eesti on üle 27 000 toetaja. Pühapäevase kontserdi eestvedaja on ligi 50-liikmeline juhtrühm, kus teiste hulgas ka idufirmade Garage48 ja Pipedrive looja Ragnar Sass ning ettevõtja ja disainer Tõnu Runnel.

Ragnar Sass sõnas, et ta tunneb, kuidas Eesti ühiskond on liikumas vales suunas ja võimu on võtmas poliitiline retoorika, mis õhutab inimesi pimesi vihkama. «Kõige hullem asi on see, et inimesed on hakanud kartma,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles