Parim koolileht ilmub Paides

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolilehe Novus peatoimetajal Berta Kaleval ja toimetajatel Sten Perillusel ning Victoria Kondasel (ees) õnnestus kohe esimene lehenumber nii hea teha, et vastast sellele ei leidunud.
Koolilehe Novus peatoimetajal Berta Kaleval ja toimetajatel Sten Perillusel ning Victoria Kondasel (ees) õnnestus kohe esimene lehenumber nii hea teha, et vastast sellele ei leidunud. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Postimehe korraldatud parima koolilehe konkursi võitis Paide gümnaasiumi Novus, mille toimetus suutis esimese lehenumbri teha nii hea, et edestas pika ajalooga koolilehti.

Uudisloo kategoorias pääses kolme parima hulka koguni kaks Paide gümnaasiumi lehe artiklit: Berta Kaleva lugu «Õpilaste mure: hindamissüsteem ja toidujärjekorrad» ning Kaarel Vene lugudega «Rahakotist kadunud mündid» ja «Salapäraselt vahetunud jope».

Parima arvamusloo kategoorias pääses kolme parima sekka Paide gümnaasiumi õpilase Sten Perilluse lugu «Hommikupuder pärast 1. tundi – miks mitte?».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles