Nädalavahetusel Tallinnas olnud toidumessil kuulutas Eesti tsöliaakia selts välja parima kodumaise gluteenivaba toote, milleks osutus tarbijate suure häälteenamusega Marta Pagari tatraleib.
Tellijale
Paides valmiv tatraleib teenis tarbijatelt tunnustust
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tsöliaakia seltsi juhatuse liige Katre Trofimov ütles, et kandidaate parima toote konkursile esitasid tarbijad seltsi üleskutsel. «Tegime enim esile toodud toodetest väärika nimekirja, millele andsid oma hinnangu nii seltsi liikmed kui ka gluteenivabu tooteid iga päev tarbivad inimesed,» lausus ta.