Paides valmiv tatraleib teenis tarbijatelt tunnustust

  • Esimene tatraleib Eesti turul
  • Tsöliaakiahaiged hindavad head leiba
  • Kiidetud toode tõstab müüginumbreid

FOTO: Erakogu

Nädalavahetusel Tallinnas olnud toidumessil kuulutas Eesti tsöliaakia selts välja parima kodumaise gluteenivaba toote, milleks osutus tarbijate suure häälteenamusega Marta Pagari tatraleib.

Artikkel kuulatav
Minu Meedia tellijatele
Tellijale

Tsöliaakia seltsi juhatuse liige Katre Trofimov ütles, et kandidaate parima toote konkursile esitasid tarbijad seltsi üleskutsel. «Tegime enim esile toodud toodetest väärika nimekirja, millele andsid oma hinnangu nii seltsi liikmed kui ka gluteenivabu tooteid iga päev tarbivad inimesed,» lausus ta.

«Kõige rohkem hääli sai Marta Pagari tatraleib, mis on tsöliaakiahaigete toidulaual üks enim asuvaid toiduaineid.»

Tagasi üles