Paides valmiv tatraleib teenis tarbijatelt tunnustust

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Erakogu

Nädalavahetusel Tallinnas olnud toidumessil kuulutas Eesti tsöliaakia selts välja parima kodumaise gluteenivaba toote, milleks osutus tarbijate suure häälteenamusega Marta Pagari tatraleib.

Tsöliaakia seltsi juhatuse liige Katre Trofimov ütles, et kandidaate parima toote konkursile esitasid tarbijad seltsi üleskutsel. «Tegime enim esile toodud toodetest väärika nimekirja, millele andsid oma hinnangu nii seltsi liikmed kui ka gluteenivabu tooteid iga päev tarbivad inimesed,» lausus ta.

«Kõige rohkem hääli sai Marta Pagari tatraleib, mis on tsöliaakiahaigete toidulaual üks enim asuvaid toiduaineid.»

Tagasi üles