Sisukord
Paberleht
Postimees

Paides valmiv tatraleib teenis tarbijatelt tunnustust

2 min lugemist
  • Esimene tatraleib Eesti turul
  • Tsöliaakiahaiged hindavad head leiba
  • Kiidetud toode tõstab müüginumbreid
FOTO: Erakogu

Nädalavahetusel Tallinnas olnud toidumessil kuulutas Eesti tsöliaakia selts välja parima kodumaise gluteenivaba toote, milleks osutus tarbijate suure häälteenamusega Marta Pagari tatraleib.

Artikkel kuulatav
Postimees digipaketi tellijatele
Tellijale Tellijale

Tsöliaakia seltsi juhatuse liige Katre Trofimov ütles, et kandidaate parima toote konkursile esitasid tarbijad seltsi üleskutsel. «Tegime enim esile toodud toodetest väärika nimekirja, millele andsid oma hinnangu nii seltsi liikmed kui ka gluteenivabu tooteid iga päev tarbivad inimesed,» lausus ta.

«Kõige rohkem hääli sai Marta Pagari tatraleib, mis on tsöliaakiahaigete toidulaual üks enim asuvaid toiduaineid.»

28.05.2020 31.05.2020
Loo tellimiseks pead olema sisse logitud Postimees kontole.
LOGI SISSE
Sul ei ole kontot?
Loo Postimees konto