Paidelased jooksevad mäelt mereni

Anne Põder
Copy
Jooksuseltskond, kes on koondunud nime alla Keremeister, võtab joostes ette teekonna Munamäelt Pirita Topini. Vahva seikluse üle rõõmustavad: Kaire Lavrinenko (vasakult), Karin Kitt, Georg Vau, Ene Kuldpärg, Inga Laur ja Egle Kruusement.
Jooksuseltskond, kes on koondunud nime alla Keremeister, võtab joostes ette teekonna Munamäelt Pirita Topini. Vahva seikluse üle rõõmustavad: Kaire Lavrinenko (vasakult), Karin Kitt, Georg Vau, Ene Kuldpärg, Inga Laur ja Egle Kruusement. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna varahommikul startis kümnest paidelasest koosnev jooksuseltskond Suure-Munamäe jalamilt Tallinna poole, et jõuda homme õhtupoolikuks Pirita TOPi juurde. Nad on esimene Järvamaa võistkond, kes osaleb Nike unikaalsel jooksuüritusel «Tipust Topini».

Jooksuseltskonna liige Karin Kitt ütles, et nad on ettevõtmisest elevil, sest keegi pole end varem nii ekstreemsel moel proovile pannud. «Teeme seda, sest meid kõiki ühendab armastus liikumise vastu ja tahame näidata, et ka tavalised harrastussportlased suudavad erilisi asju korda saata,» lausus ta.

Jooksutee võtavad jalge alla Karin Kitt, Tarmo Välba, Egle Kruusement, Kaili Tikk, Ene Kuldpärg, Georg Vau, Kristiina Lõhmus, Kaire Lavrinenko, Janar Müür ja Inga Laur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles