Kohvikus esineb ansambel Kruuv

, Suvereporter
Copy
Kristi Rohtla (vasakul), Karin Kitt ja Triin Beet eelmisel aastal vabaõhukohvikus Napavlova head ja paremat pakkumas.
Kristi Rohtla (vasakul), Karin Kitt ja Triin Beet eelmisel aastal vabaõhukohvikus Napavlova head ja paremat pakkumas. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme kell neli avab juba teist aastat järjest uksed heategevuslik vabaõhukohvik Napavlova, kus kogutakse raha Eesti vähihaigete laste vanemate liidule. Ürituse peakorraldaja on Kerli Graubner koos Triin Beeti, Karin Kitti, Liis Maine, Kelly Viiklaidi ja Kristi Rohtlaga.

Graubneri ütlust mööda tekkis neil mõte selliseks ettevõtmiseks eelmisel aastal, kui Paide kesklinnas avati istumisala, kus inimesed said üritusi korraldada. Ühel sünnipäeval mõtles Graubner sõbrannadega, et oleks tore ka ise midagi teha ja miks ei võiks see olla heategevuslik. «Kuna eelmisel aastal läks väga hästi ja teenisime veidi üle 1200 euro, siis teeme sel aastal jälle,» sõnas ta.

Kohvik sai nime seal pakutavate Napoleoni ja Pavlova kookide järgi. Sellel aastal lisandub ka tiramisu. Muidugi leiab menüüst ka klassikalisi toite, näiteks salatit, kapsa- ja lihapirukaid. «Kui eelmisel aastal tegime süüa kuuekesi, siis sel aastal on lisandunud ka teisi vabatahtlikke, üks küpsetab näiteks leiba,» ütles Graubner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles