Teatrikohvik alustab

Urmas Glase
Copy
Kohviku juhataja Priit Põder ütles, et mõne aasta eest värskendatud sisekujundust pole tarvidust muuta.
Kohviku juhataja Priit Põder ütles, et mõne aasta eest värskendatud sisekujundust pole tarvidust muuta. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Täna avab Paide muusika- ja teatrimaja kohvik, mida rahvas tunneb kui kultuurikeskuse kohvikut, paarikuise pausi järel uuesti uksed. Nüüd kannab see uue pidaja käe all nime Teatrikohvik.

Teatrikohvikut majandava Jaama Kohviku OÜ juhataja Priit Põder palub inimestel augustis neile liigkõrgeid lootusi veel mitte panna. «Esimesed nädalad töötame lühema lahtiolekuaja ja tagasihoidlikuma menüüga ning suuremat söögivalikut hakkame pakkuma 1. septembrist,» selgitas ta. «Ettevõtete üritusi, sünnipäevi või muid peresündmusi oleme võimelised teenindama kohe.»

Põder lisas, et augustis kohvik katsetab, lihvib ja täiendab menüüd. Samuti ootab ta oma perre lisatöökäsi, sest mitu praegust töötajat naaseb sügisel koolipinki. «Paides on keeruline häid töötajaid leida, kuid eks sama probleemi ees ole ka ettevõtjad mujal ja inimestega tuleb rohkem vaeva näha,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles