Laureaadi auhinnariiulilt puudub veel elutööpreemia

Merit Männi
Copy
Jääb tagasihoidlikuks: ülevoolavaid emotsioone tänavune Järvamaa aasta õpetaja Taiga Laur preemiat vastu võttes välja ei näidanud, ent tunnistas siiski, et iga kiitus teeb heameelt ja innustab edasi tegutsema.
Jääb tagasihoidlikuks: ülevoolavaid emotsioone tänavune Järvamaa aasta õpetaja Taiga Laur preemiat vastu võttes välja ei näidanud, ent tunnistas siiski, et iga kiitus teeb heameelt ja innustab edasi tegutsema. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeval Paides olnud õppeaasta seminaril oli Järvamaa õpetajatel üle mitme suvekuu võimalus kohata jälle tuttavaid kolleege ja end ühiselt algavaks kooliaastaks häälestada. Pärjatud said ka maakonna tublimad.

Kui juba tavaks on kujunenud, et augusti lõpul peetaval seminaril astub õpetajate ette mõni tuntud koolitaja, kes iga päev lastega kokku puutuvatele haridustöötajatele kasulikke motivatsiooninippe jagab, siis oli see nii ka tänavu. Nõuandeid jagas mälutreener Tauri Tallermaa, kelle abiga võis saalitäis lõpuks tõdeda, et õpetamine on tõesti põnev tegevus.

Uuendus oli tänavu aga see, et kui aastaid on Järvamaa hariduspreemiat välja antud septembri lõpul korraldataval tunnustusüritusel, siis sedakorda kuulutati parimad välja õppeaasta eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles