Ettevõtja puhub endisele toitlustuskohale elu sisse

Merit Männi
Copy
Nõudlust on: Esimesed külastajad said Kresto Rendi pakutavas majutusettevõttes ööbida arvamusfestivali ajal. Kaupo Avent ütleb, et broneeringuid on tulnud juba ka järgmiseks suveks.
Nõudlust on: Esimesed külastajad said Kresto Rendi pakutavas majutusettevõttes ööbida arvamusfestivali ajal. Kaupo Avent ütleb, et broneeringuid on tulnud juba ka järgmiseks suveks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Hoone endises Mäo ristis, mille esimesel korrusel tegutses aastaid toitlustuskoht, on tasapisi varjusurmast ärkamas. Maja ostnud ettevõtja tahab tegutseda tasa ja targu, paigutades hoonesse isiklikku raha. Ent lootust, et aasta-paari pärast samast tundmatuseni muutunud majutuskoha leiab, hellitada ei maksa. Vähenõudlikumad kunded saavad juba praegu majas ööbimiseks või kokkusaamisteks tube ja pinda rentida.

Kui praegugi veel ei reeda hoone välimus, et selle sees midagi toimetataks, siis ometi leiab teiselt korruselt värskelt remonditud toad, mida majutusteenuseid vahendavas keskkonnas booking.com ööbimiseks rentida.

Ettevõtja Kaupo Avent jääb ruume tutvustades pigem tagasihoidlikuks. Suurt reklaami ta majutusele tõepoolest teinud pole, ent arvamusfestivali ajal olid toad ööbijaid täis, mis näitas selgelt kätte, et nõudlust on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles