Kodutoetusega on Türi valda lisandunud 60 elanikku

Silja Vilbu
Copy
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga.
Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann on Isamaa ridades võitnud kolmed viimased valimised. Seekord läheb ta koos oma meeskonnaga valimistele vastu valimisliiduga. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türi vallavolikogu viimasel istungil andis vallavanem Pipi-Liis Siemann teada, et eelmise aasta novembris jõustunud kodutoetusega on valda lisandunud 60 uut inimest. Toetus on osutunud nii populaarseks, et selle maksmiseks tuleb tänavu ilmselt veel kord lisaraha eraldada.

Siemann täpsustas, et septembri lõpu seisuga on 40 kodutoetuse taotlejat jõudnud tehinguni, 15 taotlust on esitanud valla inimesed ja selle abil on endale kodu seotanud 20 täiskasvanut ja seitse last.

Väljastpoolt valda tulnud taotlustest on rahuldatud 25, millega on valda elama tulnud 60 inimest, kellest 35 on täiskasvanud ja 25 lapsed. Siemann lisas, et tavaliselt on kodutoetuse taotlejad noored paarid, ent leidub ka neid, kes soovivad soetada kodu üksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles