Lillepoe asemel sündis fotostuudio

Merit Männi
, reporter
Copy
Jõulud juba oktoobris: esimese jõuluteemalise fotosessiooni tegi vastselt tegevust alustanud Elise fotostuudios selle omanik Reelika Marrandi juba oktoobris.
Jõulud juba oktoobris: esimese jõuluteemalise fotosessiooni tegi vastselt tegevust alustanud Elise fotostuudios selle omanik Reelika Marrandi juba oktoobris. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Türil teavad raudteejaama lähedal paiknevat Elise Aia müügiaeda kõik, kel on vähegi aiandushuvi. Seda, et aiandi perenaine Reelika Marrandi kevaditi uhkeid tulbipäevi korraldab, on samuti teada. Nende tegevuste kõrval on Marrandil siiski veel jaksu ka fotostuudiot pidada, äsja avaski Türi raudteeaidas uksed Elise fotostuudio.

Juba on stuudiosse sisustatud mõnusalt hubane jõulunurk ja kuigi tundub, et pühadeni on aega küll ja veel, oli esimene jõulupildistamine juba oktoobri lõpul.

Stuudio asub ruumides, kus veel mõne aja eest tegutses kontoritarvetega kaubelnud ettevõte. Kui see tegevuse lõpetas, seisis äripind mõne aja tühjalt. Ühel päeval helistas Reelika Marrandile kinnisvarafirma esindaja ja uuris, kas ta ei tahaks sinna lillepoodi teha. «Esimene emotsioon oli, et ei taha, see mul juba läbitud etapp ja ma ei jaksa kaksteist kuud aastas tööd teha. Siis ütlesin talle, et mul on üks teine mõte,» meenutab Marrandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles