Kuuskede raiumine tekitas türilastes pahameelt

Järva Teataja
Copy
Türi põhikooli ehitus. 
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
Türi põhikooli ehitus. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

«Kas keegi Türi vallast selgitaks ka Türi linna elanikele, miks on täies jõus kuused Kungla ja Kohtu tänava äärest maha võetud ja mis edasi saama hakkab? Miks võetakse keset linna maha kõrghaljastust ja seda mitte ainult siin ja esimest korda?». Selline postitus ilmus kolmapäeval Facebooki lehele «Teeme koos Türi linnast ja vallast hea elukoha».

Postitusele tulnud kommentaaride hulk näitas, et puude mahavõtt tuli ebameeldiva üllatusena paljudele türilastele, kes olid pehmelt öeldes pahased. «Armas aeg! Mu jalutusringi äärsed puud! Kui kurb. MIKS?»; «Lageraie? Need puud olid vanad vähemalt 60 ja rohkem aastat ja täie jõu ja tervise juures! Miks?; «Türil siis selline järjekord – kõigepealt teeme ära ja siis teavitame linnarahvast, et tehtud ja nii ongi! Fakt on see, et need puud pole kunagi kedagi seganud. Küsimusi on ikka väga palju, aga eks kõrged ametnikud kõrgetel kohtadel teavad ju, mis meile lihtrahvale hea on! Lillepealinn Türi?»; «Kellele kuulub Türi linn? Kes otsustavad, mis linnas toimub? Loodan väga, et mitte ametnikele, kes täna on ja homme ei ole! Üks suur Türi vald-küla, mis pole kellegi oma ja südames!»

Türi vallavalitsuse avalike suhete juht Merle Rüütel tunnistas sotsiaalmeedias, et vallavalitsuse teavitus jäi puudulikuks. Tema selgitusel ei soovitud teha midagi salaja, nendest töödest kirjutas ka kohalik vallaleht, mis aga jõudis elanike postkasti hiljem, kui puud olid juba langenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles