Maakonna mälul on mõju. Kas ka võimu?

Urmas Glase
Copy
Kus iganes kodumaakonna rahvaüritusel, olgu see paikkonna ajalooga seotud konverents, mälestusüritus või rahvamatk, on Ründo Mülts kohal ja kõneleb lugusid möödunud aegadest.
Kus iganes kodumaakonna rahvaüritusel, olgu see paikkonna ajalooga seotud konverents, mälestusüritus või rahvamatk, on Ründo Mülts kohal ja kõneleb lugusid möödunud aegadest. Foto: Urmas Glase/ Järva Teataja

Vahest ootamatu on ärimeeste ja poliitikute vahelt leida Järvamaa mõjukate edetabeli kümnendalt kohalt, paljudest tuntud tegelastest eespool, Järvamaa muuseumi teadusjuhti Ründo Mültsi.

Esimese hooga imestab Ründo Mülts ka ise, kuuldes ajakirjanikult uudist oma suurest mõjuvõimust. «No mingi Järvamaa hall kardinal ma kohe kindlasti ei ole,» kostab ta esimese emotsiooniga kohmetult. «Eks tähelepanu ja tunnustamine ole ikka positiivne,» lisab ta.

Kas poleks kõrge koht mõjukate edetabelis hea hüppelaud kohalikule poliitikaareenile, mis lisaks mõjule ehk pakub ka võimu? Mülts raputab küsimuse peale üsna ühemõtteliselt pead.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles