Türilased tunnustasid spordi- ja kultuuritähti

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Tublid vibusportlastele Robin Jäätmale (vasakult), Lisell Jäätmale, treener Maarika Jäätmale ning Meeri-Marita Paasile kujunes möödunud aasta medalirohkeks.
Tublid vibusportlastele Robin Jäätmale (vasakult), Lisell Jäätmale, treener Maarika Jäätmale ning Meeri-Marita Paasile kujunes möödunud aasta medalirohkeks. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Jaanuari viimasel päeval oli Türi kultuurikeskuses galaüritus, kuhu olid kutsutud need, kes eelmisel aastal valda edukalt kultuuri- ja spordielus esindasid.

Türi spordiklubide liidu spordispetsialisti Liisa Gritšenko selgitusel pälvis eelmise reede õhtul tunustust 65 sportlast ja 39 spordi­edendajat, kes on näidanud 2019. aastal silmapaistvaid tulemusi ning suurt tahet ja vabatahtlikku tegevust alade edenduses.

«Türi spordikooli noored võitsid maailmameistrivõistlustel võistkonnana kuuenda koha, juunioride maailmameistrivõistlustel kuuenda koha, juunioride Euroopa meistrivõistlustel ja suveuniversiaadil kuldmedaleid, Euroopa mängudel seitsmenda koha,» täpsustas Gritšenko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles