Piimapealinna Paidesse kerkib teinegi kombinaat

Urmas Glase
Copy
Endise Paide piimakombinaadi kontorihoone on juba lammutatud ja asemele kerkib ärihoone. Peagi peaksid ka vanad tööstushooned uuele ruumi tegema.
Endise Paide piimakombinaadi kontorihoone on juba lammutatud ja asemele kerkib ärihoone. Peagi peaksid ka vanad tööstushooned uuele ruumi tegema. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eelmisel reedel registreeris Paide linnavalitsus AS Tere taotluse algatada detailplaneering endise piimakombinaadi kinnistul aadressiga Prääma tee 11. Planeeringu koostamise eesmärk on muuta hoonestusala ning ehitada uued hooned vastavalt tänapäevastele nõuetele.

AS Tere plaan ehitada Prääma teele kunagise piimakombinaadi asemele uus tähendab seda, et lähiaastatel kerkib Paidesse korraga kaks uut piima töötlevat tehast.

«Oi, te ei kujuta ette, kui palju me teeme igasuguseid plaane!» ütles AS Tere omaniku, Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp vastuseks küsimusele detailplaneeringu algatamise kohta, andmata selgust, mis tempos käima lükatu edasi liigub ja kas uus piimakombinaat ka tegelikkuseks saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles