Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
:format(webp)/nginx/o/2020/05/11/13096256t1h22a1.jpg)
Mesilastarud mõne suurlinna hoone katusel on olnud trend juba mõnda aega, ka riigipea Kersti Kaljulaid peab Kadrioru lossi roosiaias mesilasi. Et aga keegi bensiinijaama «tagahoovi» mesitarud püsti paneks, pole vähemalt Eestis varem teadaolevalt juhtunud. Pea 120 000 tiivulist töölist hoolitsevad seal nüüd tankla külastajate magusaisu rahuldamise eest ja restorani juhataja Tanel Teasi (pildil) ütlust mööda on esimesed meekärjed söömisvalmis paari nädala pärast.
Lusikatäis värsket kärjemett restoranist tellitavate pannkookide peale või ampsuks kohvi kõrvale, kuidas kellelegi mekib. Mis aga peamine – mesi pole pärit piiri tagant ega ole segatud pooleks suhkrusiirupiga, vaid on täiesti oma hoovi toodang.