Mesilastarud mõne suurlinna hoone katusel on olnud trend juba mõnda aega, ka riigipea Kersti Kaljulaid peab Kadrioru lossi roosiaias mesilasi. Et aga keegi bensiinijaama «tagahoovi» mesitarud püsti paneks, pole vähemalt Eestis varem teadaolevalt juhtunud. Pea 120 000 tiivulist töölist hoolitsevad seal nüüd tankla külastajate magusaisu rahuldamise eest ja restorani juhataja Tanel Teasi (pildil) ütlust mööda on esimesed meekärjed söömisvalmis paari nädala pärast.
Tellijale
Tikupoisis sai rakendust mitukümmend tuhat uut töötajat
Lusikatäis värsket kärjemett restoranist tellitavate pannkookide peale või ampsuks kohvi kõrvale, kuidas kellelegi mekib. Mis aga peamine – mesi pole pärit piiri tagant ega ole segatud pooleks suhkrusiirupiga, vaid on täiesti oma hoovi toodang.