Maavalitsuse maja Paides on liiga suur ja kallis

Tiit Reinberg
Copy
Kaks aastat tagasi, kui riigikogu valimisteni oli jäänud veel üle poole aasta, teatasid keskerakondlased Kersti Sarapuu (vasakul) ja Jaak Aab (keskel), et seisavad siinse piirkonna eest. Nüüd tuleb tunnistada, et riik tõmbab ennast maakonnakeskuses koomale.
Kaks aastat tagasi, kui riigikogu valimisteni oli jäänud veel üle poole aasta, teatasid keskerakondlased Kersti Sarapuu (vasakul) ja Jaak Aab (keskel), et seisavad siinse piirkonna eest. Nüüd tuleb tunnistada, et riik tõmbab ennast maakonnakeskuses koomale. Foto: Tiit Reinberg

Kuigi võimul olevad poliitikud on lubanud pealinnast töökohti maakondadesse tuua, tunnistas kolmapäeval Järvamaad külastanud riigihalduse minister Jaak Aab, et riigil on Paides liiga palju kinnisvara ja seda ei suudeta töökohtadega täita, mistõttu jääb peagi endine maavalitsuse maja tühjaks ja suure tõenäosusega müüakse see maha.

Rohkem kui aasta tagasi võimule tulnud koalitsioon lubas viia riigile kuuluvaid töökohti pealinnast maakondadesse. Mis te Järvamaa inimestele nüüd ütlete? Kui palju töökohti on Järvamaale tulnud?

Ma ei oska täpset arvu öelda. Me ei ole teinud veel ülevaadet, mis maakonda ja kui palju on inimesi liikunud, aga sügisel selline analüüs tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles