Paide muusika- ja teatrimaja leidis võimaluse inimesi testida

Silja Vilbu
Copy
Paide muusika- ja teatrimajas näeb sel sügisel 12 lavastust teatritelt üle Eesti. Teatrimaratoni avab Rakvere teater 20. septembril uuslavastusega «Katk.Est.Used», mille peaosas on näitleja Jaune Kimmel.
Paide muusika- ja teatrimajas näeb sel sügisel 12 lavastust teatritelt üle Eesti. Teatrimaratoni avab Rakvere teater 20. septembril uuslavastusega «Katk.Est.Used», mille peaosas on näitleja Jaune Kimmel. Foto: Rakvere Teater

Nagu kõik teised kultuuriasutused, on ka Paide muusika- ja teatrimaja (PAMT) pidanud eelseisva hooaja eel nuputama, kuidas vaatamata koroonapiirangutele võimalikult palju inimesi kultuuri nautima meelitada. PAMTil õnnestus leida koostööpartner, kes hakkab vaktsineerimata inimesi soovi korral kiirtestima.

Turundusjuht Maarit Nõmm ütles, et COVIDi-tõendi küsimine algas majas 9. augustil, kui valitsus sellise korralduse kehtestas. «Praeguseks oleme palunud tõendit näidata umbes kolmekümnel korral, enamik neist on olnud kinoseansid. Küsimisi ja pahameelt on ikka olnud, aga see kõik on mõistetav,» selgitas ta.

Nõmm märkis, et inimesed on uurinud on ka kohapeal testimise kohta, kuid seda teenust PAMT ei osuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles