Vallavanem tuhnis volikogu esimehe isiklikes andmetes, et teda kukutada

Tiit Reinberg
Copy
Aasta tagasi leppisid valimisliidu Järva Valla Heaks liider Arto Saar (vasakul) ja Reformierakonna kohalik liider Rait Pihelgas kokku, et aasta enne valimisi juhivad üheskoos valda nii, et Saar on vallavanem ja Pihelgas vallavolikogu esimees. Nüüd on usaldus meeste vahelt kadunud.
Aasta tagasi leppisid valimisliidu Järva Valla Heaks liider Arto Saar (vasakul) ja Reformierakonna kohalik liider Rait Pihelgas kokku, et aasta enne valimisi juhivad üheskoos valda nii, et Saar on vallavanem ja Pihelgas vallavolikogu esimees. Nüüd on usaldus meeste vahelt kadunud. Foto: Dmitri Kotjuh

Suve algul jõudsid Järva vallavanema Arto Saare kõrvu sahinad, et volikogu esimehe Rait Pihelga eestvedamisel soovitakse teda ametist maha võtta.

Saar otsustas, et ei jää käed rüpes ootama, vaid valmistub võitluseks. Kui Pihelgas soovib teda umbusaldada, siis tuleb vastata sama käiguga ja esitada Pihelga vastu umbusaldus.

Mida aga tuua volikogu esimehe umbusaldamise põhjuseks? Saar teadis, et Pihelga kasutuses on olnud juba aastaid vallale kuuluv korter Amblas. Kohalikele pole saladus, et volikogu esimees ei ela 365 päeva aastas selles korteris, vaid veedab suure osa ajast suvilas ja oma Lõuna-Eesti elamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles