Aasta liiklusõpetajate käe all sirguvad hoolsad liiklejad

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Hammerbecki põhikooli õpetaja Kairit Wirth pälvis aasta liiklusõpetaja tiitli südamega tehtud töö eest laste liikluskasvatuses.
Paide Hammerbecki põhikooli õpetaja Kairit Wirth pälvis aasta liiklusõpetaja tiitli südamega tehtud töö eest laste liikluskasvatuses. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelmisel nädalal üllatas transpordiamet Paide Hammerbecki põhikooli õpetajat Kairit Wirthi ja Koeru keskkooli õpetajat Raido Johansoni, andes neile teada, et nad on valitud aasta liiklusõpetajateks, kes on laste liikluskäitumise parendusel teinud tööd südamega.

Transpordiameti ohutuse ja ennetustöö ekspert Sirli Tallo ütles, et mõlemad õpetajad on silma jäänud aastatepikkuse süsteemse tööga laste liiklusturvalisuses. «Suuresti just nende teene on, et lapsed oskavad vältida ohtlikke olukordi liikluses, on hoolsad ja vastutustundlikud liiklejad ning tunnevad hästi liiklusees­kirja,» selgitas ta.

Esimese klassi tantsutunnis Kairit Wirthile tunnustust kätte andes pani Tallo ka lastele südamele olla hästi tähelepanelikud kooli ja kodu vahet liigeldes ning panna alati kõrva taha, mida õpetaja Kairit neile liiklusest räägib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles