Suusanoored panid hooajale võiduka punkti

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Rico Rohi (vasakul taga) annab vahetuse üle Maanus Udamile. Hea põhi võiamlikuks võiduks on tehtud, sest ta ei lasknud tugeval konkurendil Olle Ilmar Jaamal (paremal taga) eest ära sõita ja klubikaaslasele Andre Luugile edumaaga vahetust edasi anda.
Rico Rohi (vasakul taga) annab vahetuse üle Maanus Udamile. Hea põhi võiamlikuks võiduks on tehtud, sest ta ei lasknud tugeval konkurendil Olle Ilmar Jaamal (paremal taga) eest ära sõita ja klubikaaslasele Andre Luugile edumaaga vahetust edasi anda. Foto: Võrumaa spordiliit

Pühapäeval lõppesid Eesti noorte suusatamise meistrivõistlused teatesõitudega, kus Järvamaa suusanoori RR suusaklubist suurteks favoriitideks ei peetud. Seda suurem oli üllatus, et magusad ja ülimalt võitluslikud kuldmedalid tulid järvalastele koguni kahes võistlusklassis. Pjedestaalil troonisid nii U20 neiud kui ka noormehed.

Suusatreener Raido Rohi oli noorte üle väga õnnelik. «Kolmest võistkonnast kaks lõpetasid kuldmedaliga. Sealjuures enne võistlust ei pidanud meid keegi favoriidiks. Ise küll lootsime, et äkki õnnestub mingit karva medalitele sõita, aga esikohad olid pigem helesinised unistused,» rääkis ta.

Teatesõitudes olid kaks esimest vahetust klassikadistantsid ja viimane vabatehnika. U20 neiud suusatasid 3 x 3 kilomeetrit, noormehed 3 x 5 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles