Päästeauto suurendab Käru vabatahtlike võimekust

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Käru vabatahtlikud päästjad vaatavad uue masina tehnilise seiukorra üle ja õpivat seda käsitsema.
Käru vabatahtlikud päästjad vaatavad uue masina tehnilise seiukorra üle ja õpivat seda käsitsema. Foto: Käru Tuletõrje Selts/facebook

Käru tuletõrje seltsi vabatahtlikud ei jaksanud enam kauem oodata, millal päästeamet neile põhiauto eraldab. Nad ajasid ise sobiva ja taskukohase masina Hollandist välja ning tõid selle paari nädala eest Eestisse. Kui hästi läheb, võib väärikas Ziegleri masin juba paari nädala pärast avariipaika appi kihutada ja mahalangenud puid teedelt vintsida.

Käru tuletõrje seltsi MTÜ juhatuse liige Elari Hiis sõnas, et Käru vabatahtlikud päästjad on korduvalt endale põhiautot taotlenud, kuid ikka on midagi vahele tulnud ja masin on jäänud kättesaamatuks. «Kuna kogukonna turvalisus on meile väga oluline, ei jäänudki meil üle muud, kui otsisime sobiva päästeauto müügiportaalidest välja, veendusime vahendaja usaldusväärsuses ja kuus meest sõitsid Hollandisse seda ära tooma,» selgitas ta.

Hiis teadis päästeauto müüja kohta öelda, et ta on Ziegleri tehase endine töötaja, kes tegelebki nüüd teise ringi masinate kokkuostu, korrastuse ja vahendusega. «Tema taust ja ostjate hea tagasiside tekitasid usaldust. Samuti oli temalt tagatud tehniline tugi ja varuosade kättesaadavus,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles