Koeraomanik: karistasin koera vales kohas

Merit Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Erakogu

Eelmisel reedel ilmus Facebooki lehele «Märgatud Paides» postitus, kus paidelane Evelin Palmiste jagas oma traumeerivat kogemust hommikust, kui ta kolmeaastase tütrega lasteaeda minnes märkas oma koera peksvat meest. Juhtunu kohta andis mitu lehelugejat vihje ka Järva Teataja toimetusele, mispeale otsustas leht asja lähemalt uurida.

«Täna sattusin oma pisikese 3aastase tütrega kohutava julmuse pealtnägijateks, mille pärast mul süda nii valutab ja hing nutab. Hommikul teel lasteaeda nägime kaugelt, kuidas üks meesterahvas peksis oma koera: kõigepealt lõi jalaga ja siis hakkas täiest jõust koera näkku ja pea piirkonda peksma (ca 10 korda). Karjusin, et ta lõpetaks, kuid kas ta ei kuulnud või eiras mind. Koer kisas ja nuttis valust. Järgnesin mehele ja terve tee sundis ta koera endale alluma, lõi teda rihmaga ja karjus ta peale.

Lähemale jõudes tundsin ka meesterahva ära. Hetkel veel ta nime ei avalda, kuna tal endal kooliealine laps, kuid kui vastavad organid, keda ma ka teavitasin, midagi ette ei võta, siis teen tema nime avalikuks. Minu Isabeli esimene lasteaiapäev on aga rikutud ja laps aina kordab «onu peksis kutsat....»,» kirjeldas ta nähtud pilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles