Talgulised lähevad jooksuga prügi korjama

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PAIde lasteaia direktor Ele Enn poseerib suure puuhiiglase taustal. Saarepuu ümbrus on plaanis 9. mail toimuval talgupäeval ühiste jõududega korda saada.
PAIde lasteaia direktor Ele Enn poseerib suure puuhiiglase taustal. Saarepuu ümbrus on plaanis 9. mail toimuval talgupäeval ühiste jõududega korda saada. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäevaks oli talguveebis kirjas napilt alla saja Järvamaa talgu, täpsemalt 98. Laupäeva eel on ilmselt saja piir ületatudki, nii et kes otsib, see leiab endale sobivaima. Järva Teataja noppis nimekirjast välja mõne põnevama talgupaiga.

Paljudele paidelastele polegi ehk teada, et PAIde lasteaia Tallinna tänava õppekoha taga võsastunud metsatukas peidab end linna suurim puu, mille ümbrust kavatseb lasteaia pere 9. mail toimuval talgupäeval korrastama hakata.

Tegelikult vandus puuhiiglane küll juba ligi neli aastat tagasi loodusjõududele alla ja langes üle kitsukese ojasängi, ent ka maas lamav saarepuu avaldab juba kaugelt oma suurusega muljet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles