Õpilased kogunevad laadale kauplema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme kella 15st 18ni kestab Türil tavapärane Järvamaa õpilaste jõululaat. Sellel korral tulevad kõikvõimaliku jõulukraamiga kauplejad kokku üheksandat aastat.

Varem on laata peetud nii kultuurimajas, turuplatsil kui ka noortekeskuses, seekord seatakse letid üles Türi põhikooli suurde majja.

Laada korraldaja Loona Pärli andmetel on kauplejaid tulemas mitmest koolist. «Tulla on lubanud Türi põhikool, Peetri ja Retla kool, Paide gümnaasium ja ühisgümnaasium, Laupa põhikool, Aravete keskkool ja Järvamaa kutsehariduskeskus,» täpsustas ta. Külalisi on tulemas kaugemaltki: osalussoovist on teada andnud Tamsalu gümnaasium, Ida-Virumaa kutsehariduskeskus, Luua metsakool ja Kadrioru Saksa gümnaasium.

Laadalt on võimalus osta laste meisterdatud maiustusi ja jõulukaunistusi ning osaleda töötubades. Avatud laadalava, kus astuvad üles lauljad ja tantsijad.

Loona Pärl ütles veel, et laada käigus koguvad Türi põhikooli IIc klassi õpilased heategevuslikul eesmärgil raha, mille annetavad Viljandi loomade varjupaigale. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles